- 20%

Structures Pro 2024

CYPECAD9
Adaugă un Review

Comenzi telefonice

0788 888 888

0799 999 999

9,500.00
7,600.00
Economisești: 1,900.00 (20%)
Preț cu TVA: 9,044.00
In stoc
+
Upgrade:

Pachetul Structures Pro

Include: CYPECAD, CYPE 3D, CYPE Connect si StruBIM Steel.

CYPECAD: Structuri de incredere. Planse foarte precise.

CYPECAD este un program de calcul structural si detaliere pentru proiectarea elementelor din beton armat si structurilor metalice, supuse fortelor orizontale si verticale. Utilizarea sa garanteaza fiabilitate maxima analizei structurale si planselor finale de executie.

Analiza fara limita de elemente si noduri

Unul dintre cele mai mari beneficii ale programului este posibilitatea modelarii de noduri si bare nelimitate, permitandu-va sa va bucurati de o putere de calcul mai mare. Permite utilizarea mai multor nuclee ale procesorului eficientizand astfel timpul si capacitatea de analiza.

Dimensionarea personalizata a structurii, posibilitatea de armare automata si de editare avansata a tuturor elementelor calculate

Exista o serie de optiuni prin care va puteti configura modul de armare, incepand de la considerente seismice, pana la tabele de armatura unde va puteti alege anumite diametre pentru toate elementele principale de rezistenta: stalpi, grinzi, placi, scari, fundatii. CYPECAD permite blocarea armarii unor elemente precum si copierea armaturii dintr-un element in altul.

Proiectare in conformitate cu normativele romanesti implementate in program

In ultimii ani s-au facut o serie de implementari importante pentru Romania, printre care:

  • Introducerea codului de proiectare seismica:P 100-1/2013 si P 100-1/2006
  • Introducerea anexei nationale din vant: CR 1-1-4/2012
  • Introducerea tipurilor de otel BST folosite la noi in tara, care lucreaza impreuna cu normativul seismic romanesc

Automatizeaza crearea planselor de executie. Planse de executie detaliate.

Puteti exporta in format dwg/dxf la scara dorita planurile, plansele de armare pentru stalpi, grinzi, placi, scari, fundatii impreuna cu extrasele introduse automat pe planse. Plansele se pot printa si din CYPECAD. Aveti acces la o biblioteca cu detalii pe care le puteti utiliza mai departe in proiectele dumneavoastra. Plansele se pot pregati in conformitate cu rezultatele pe care doriti sa le obtineti in urma analizei si dimensionarii tuturor elementelor si reflecta in detaliu alegerile si optimizarile pe care doriti sa le faceti proiectului.

Rapoarte si Extrase detaliate

Puteti sa obtineti rapoarte si extrase detaliate. Spre exemplu puteti obtine cantitatile de materiale pe fiecare etaj, inclusiv cofrajul sau cantitatea de otel per diametru. Rapoartele includ rezultatele seismice, verificarile elementelor principale de rezistenta detaliate conform normativului. Toate aceste rezultate se pot exporta in format pdf sau doc si se pot edita mai departe. Se pot de asemenea copia si include in breviarele de calcul finale.

CYPE 3D: Putere, eficienta si productivitate pentru structuri din otel, lemn, aluminiu si beton

Analiza fara limita de elemente si noduri

Unul dintre cele mai mari beneficii ale programului este posibilitatea modelarii de noduri si bare nelimitate, permitandu-va sa va bucurati si sa utilizati o putere de calcul mai mare. Permite utilizarea mai multor nuclee eficientizand astfel timpul si capacitatea de analiza.

Productivitate ridicata

CYPE 3D permite calculul, dimensionarea si detalierea unei varietati de elemente: elemente de tip bara din otel, beton, lemn sau aluminiu precum si a fundatiilor izolate. Programul are si functia de optimizare a consumului pentru elemente din otel, lemn sau aluminiu. Productivitatea consta in sincronizarea partii de calcul cu partea de generare a planselor de executie. Pe partea de metal, programul calculeaza si genereaza detalii de executie pentru imbinari sudate sau cu suruburi care se pot exporta in format dwg

Versatilitate. Integrarea cu CYPECAD

Un avantaj important il reprezinta posibilitatea de a importa structura realizata in CYPE 3D in CYPECAD, astfel cele 2 programe pot lucra impreuna, oferind astfel o experienta completa in lucrul proiectelor complexe mixte otel – beton sau lemn – beton, de exemplu: structuri din beton armat care fie au o sarpanta metalica sau din lemn, fie vorbim despre o pergola atasata unei structuri din zidarie.

Planse de executie detaliate

Puteti exporta in format dwg/dxf la scara dorita. Plansele se pot printa si din CYPE 3D. Plansele se pot pregati in conformitate cu rezultatele pe care doriti sa le obtineti in urma analizei si dimensionarii tuturor elementelor si reflecta in detaliu alegerile si optimizarile pe care doriti sa le faceti proiectului. Aici vorbim de asemenea de posibilitatea de a exporta in format dwg detaliile de imbinari la nivel de executie, dintr-o biblioteca generoasa de tipuri de imbinari pe care CYPE 3D le poate rezolva. Fiecarei imbinari ii este atasat calculul detaliat conform Eurocode 3 astfel incat fiecare articol din normativ poate fi verificat.

Rapoarte si extrase detaliate

Puteti sa obtineti rapoarte si extrase detaliate. De asemenea puteti exporta in formate editabile (docx, pdf) breviarele de calcul, astfel incat sa le integrati in modul dumneavoastra de lucru. CYPECAD and CYPE 3D sunt conectate prin Integrated 3D structures, modul prezent in CYPECAD. CYPECAD, Integrated 3D structures si CYPE 3D permit exportul structurii analizate si dimensionate catre Tekla Structures.

CYPE Connect: Noua aplicatie CYPE pentru imbinari complexe

CYPE Connect este noua aplicatie CYPE pentru modelarea și analiza imbinarilor complexe ale structurilor metalice folosind metoda elementului finit. Aceasta aplicatie, pe langa posibilitatea de a importa modele BIM in format IFC, este capabil sa importe forte care apar în nodurile structurii proiectate in analize efectuate anterior in alte faze ale proiectului.

CYPE Connect importa nodurile structurilor metalice din modelele BIM gazduite pe platforma BIMserver.center. Incepand cu versiunea 2021.f, utilizatorii CYPECAD, CYPE 3D au posibilitatea de a genera aceste modele de proiectare într-un proiect BIM, catre care exporta, împreuna cu alte date, fortele din noduri, astfel incat sa poata fi utilizate pentru proiectarea îmbinarilor in CYPE Connect Steel. De asemenea, programul oferă utilizatorilor posibilitatea de a crea noduri definite de utilizator. Pe baza secțiunilor utilizate în îmbinari, utilizatorii pot modela fiecare componenta care defineste conexiunea (placi, suruburi, suduri, rigidizari etc.) si pot efectua analize si verificari.

StruBIM Steel 2023

Credem că în versiunea actuală, software-ul StruBIM Steel a atins un nivel suficient de dezvoltare pentru a satisface pe deplin un număr mare de utilizatori.

Chiar dacă software-ul va fi îmbunătățit semnificativ în versiunile viitoare, versiunea actuală poate fi deja considerată o versiune comercială a acestuia.

Pentru a permite utilizatorilor să utilizeze software-ul în fazele sale incipiente de dezvoltare, am lansat o versiune de lansare a software-ului.

StruBIM Steel (Free Launch Edition) a fost o versiune gratuită, gratuită, fără date de expirare și fără limitări. Ne angajăm că poate fi folosit în scopuri profesionale și că nu va dispărea la lansarea versiunii comerciale a software-ului.

Pentru a ne onora angajamentul, toate serviciile versiunii de lansare au devenit servicii gratuite ale versiunii comerciale.

Versiunea comercială vă permite să continuați să lucrați la proiecte create cu versiunea de lansare și să continuați să utilizați gratuit toate caracteristicile acestei versiuni de lansare.

În versiunea 2023.d a StruBIM Steel (prima versiune în care considerăm StruBIM Steel ca o versiune comercială), este inclus un nou modul „Planuri de detaliere a structurii metalice”.

Structures Pro 2024
Structures Pro 2024

Pentru a descărca demo gratuit, vă rugăm completați formularul de mai jos:

Descarcă demo gratuit

Produse similare

Testimoniale