StruBIM Steel 2024

StruBIMSteel
Adaugă un Review

Comenzi telefonice

0788 888 888

0799 999 999

4,500.00
Preț cu TVA: 5,355.00
In stoc
+

Credem că în versiunea actuală, software-ul StruBIM Steel a atins un nivel suficient de dezvoltare pentru a satisface pe deplin un număr mare de utilizatori.

Chiar dacă software-ul va fi îmbunătățit semnificativ în versiunile viitoare, versiunea actuală poate fi deja considerată o versiune comercială a acestuia.

Pentru a permite utilizatorilor să utilizeze software-ul în fazele sale incipiente de dezvoltare, am lansat o versiune de lansare a software-ului.

StruBIM Steel (Free Launch Edition) a fost o versiune gratuită, gratuită, fără date de expirare și fără limitări. Ne angajăm că poate fi folosit în scopuri profesionale și că nu va dispărea la lansarea versiunii comerciale a software-ului.

Pentru a ne onora angajamentul, toate serviciile versiunii de lansare au devenit servicii gratuite ale versiunii comerciale.

Versiunea comercială vă permite să continuați să lucrați la proiecte create cu versiunea de lansare și să continuați să utilizați gratuit toate caracteristicile acestei versiuni de lansare.

StruBIM Steel este un program dezvoltat pentru crearea și întreținerea modelelor BIM pentru detalierea structurilor din oțel. Acest program permite utilizatorilor să creeze un model BIM precis care să includă elementele necesare (secțiuni, plăci, șuruburi, suduri cap la cap și ancoraje) pentru a defini structura. . Pentru rezultate, programul oferă planșe detaliate în format “dwg” si “pdf”. Includem si formatul DSTV.

StruBIM Steel 2024
StruBIM Steel 2024

Pentru a descărca demo gratuit, vă rugăm completați formularul de mai jos:

Descarcă demo gratuit

Produse similare

Testimoniale