Pachet ZWCAD Standard + CivilCADz Pipes

PZC2
Adaugă un Review

Comenzi telefonice

0788 888 888

0799 999 999

2,199.00
Preț cu TVA: 2,616.81
In stoc
+

CivilCADz Pipes. Soluție de infrastructură subterană pentru proiectarea conductelor de apa și sistemelor de canalizare.

Compatibilitate: ZWCAD.

CivilCAD 10 Pipes include un set complet de instrumente pentru proiectarea conductelor de infrastructură, inclusiv sisteme de apă, canalizare, drenaj și cabluri. Sprijinind atât aspectele de proiectare, cât și de topografie ale infrastructurilor superioare și subterane, CivilCAD 10 Pipes oferă capacități de proiectare nelimitate. Interfața intuitivă bazată pe sarcini CivilCAD 10 Pipes oferă inginerului un set unic de instrumente pentru a gestiona cu ușurință caracterul distinctiv al fazelor de proiectare.

*Un model unic pentru proiectarea conductelor de gaz este inclus în pachetul CivilCAD 10 Roads.

Caracteristici CivilCADz 10 Pipes

 • Proiectarea sistemelor de evacuare a apei și a sistemelor de canalizare
 • Lucrul într-un mediu complet BIM (Building Information Modeling) cu modele BIM interactive.
 • Instrumente de aliniere și aranjare a conductelor pentru proiectarea rețelei de conducte.
 • Afișarea automată a etichetele de date ale conductelor, cum ar fi numele căminelor de vizitare, I.L., T.L., adâncimea, lungimile, direcția curgerii, pantele etc. și asociați aceste etichete cu componentele infrastructurii corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul producătorului Sivandesign

ZWCAD 2024. Eficient, usor de utilizat, conectat.

ZWCAD Standard 2024 este programul CAD care ofera performanta dwg, la prețuri accesibile de la ZWSoft . Cu functii eficiente pentru desen 2D si vizualizare 3D, ZWCAD Standard ofera o perfecta compatibilitate DWG la o fractiune de cost fata de alte programe CAD. Cu o dezvoltare continua de peste 15 ani, ZWCAD este de platforma CAD de incredere pentru cei 900.000 de utilizatori din peste 90 de tari.

ZWCAD Standard 2024, cea mai noua versiune ZWCAD, ofera perfomanta in proiectarea CAD si o viteza de lucru semnificativ crescuta. Lucreaza cu fisiere pana la DWG 2018 inclusiv, include suport programare si multe alte functionalitati! Fiind supus la peste 50,000 de teste externe riguroase pentru a garanta compatibilitatea perfecta .dwg, ZWCAD face colaborarea si comunicarea intre platforme CAD si mai usoara.

Avantaje:

 • Opereaza nativ pe fisiere *.dwg
 • Interfata cea mai asemanatoare cu software-ul CAD consacrat. Din acest motiv profesionistii se adapteaza instantaneu la lucrul cu ZwCAD
 • Capabil sa deschida fisiere *.dwg (+100MB) de dimensiuni mari în cateva secunde
 • Se pot utiliza aplicatii si rutine de pe alte platforme CAD: ARX, VBA, Lisp
 • Politica de upgrade flexibila si prietenoasa. Puteti trece oricand la o noua versiune achitand o singura taxa de upgrade.
 • Ofera toate functiile de desen 2D, modul vizualizare 3D si un set complet de interfete de programare API, inclusiv LISP, VBA, ZRX si SDS, care va permit utilizarea de Add-onuri specializate (de ex. TopoLT, ProfLT, ApliTOP, CAD Profi etc.) 
 • Manager set de foi. Vizualizati, accesati, gestionati si trasati mai multe desene. Toate acestea pot fi realizate intr-un singur panou.
 • Comparare fisiere. Identificati diferentele dintre doua desene simultan
 • Super Hatch, Point cloud, Flexiblocks, Hatch cu blocuri, Xref-uri, imagini etc.
 • ZwCAD Pro 2024 este compatibil cu TopoLT si ProfLT 14. E alegerea optima pentru domeniile topografie si cadastru. (Este compatibilit si cu TopoLT 13 prin downgrade inclus la versiunea ZwCAD 2021).
Pachet ZWCAD Standard + CivilCADz Pipes
Pachet ZWCAD Standard + CivilCADz Pipes

Pentru a descărca demo gratuit, vă rugăm completați formularul de mai jos:

Descarcă demo gratuit

Testimoniale