Pachet ZWCAD Standard + CivilCADz Full Package

PZC4
Adaugă un Review

Comenzi telefonice

0788 888 888

0799 999 999

3,799.00
Preț cu TVA: 4,520.81
In stoc
+

CivilCADz Roads 10.3. Proiectarea drumurilor și a terasamentelor

Compatibilitate: ZWCAD.

CivilCAD 10 Roads este un pachet cuprinzător pentru proiectanții de drumuri, companiile de construcții de drumuri și specialiștilor în pregătirea cantităților lucrărilor. Software-ul combină opțiuni de design puternice, rezultate precise și de mare viteză și o utilizare supremă care stabilește noi standarde pentru inginerii de drumuri din întreaga lume.

Inginerii proiectanți de drumuri, topografii și antreprenorii de amenajare a terenurilor care utilizează software-ul, recunosc CivilCAD 10 Roads drept instrumentul lor principal pentru realizarea lucrării.

Caracteristici CivilCAD 10 Roads

 • Lucrul într-un mediu complet BIM (Building Information Modeling) – toate caracteristicile drumurilor, inclusiv geometria, suprafețele și scurgerea apelor sunt modele BIM
 • Set complet de instrumente de proiectare în plan orizontal, inclusiv proiectarea curbelor cu clotoide si arc de cerc sau circulare
 • O fereastră de profile transversale si longitudinale, separată și cuprinzătoare, care permite proiectarea dinamică atât în mod grafic cât și tabelar
 • Schimbări interactive între profilul orizontal (plan) și profilele verticale (transversale si longitudinale)
 • Posibilitatea de a introduce straturile profilului drumului, inclusiv datele geometrice, secțiuni, pante laterale, cote de-a lungul componentelor drumului (linia roșie, trotuar, etc.), șanțuri, acostamente, puncte de tranziție de săpătură/umplutură și multe altele.
 • Capacitatea de a extinde proiectarea drumului existent utilizând parametri care se pot obține automat.
 • Calcule geometrice rapide și precise de-a lungul drumurilor.

Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul producătorului Sivandesign

CivilCADz Standard. Topografie. Calcule suprafețe și volume.

Compatibilitate: ZWCAD, Autocad si Bricscad.

CivilCAD 10 Standard este un pachet cuprinzător pentru topografi și companii de construcții. Cu acest program, munca este simplificată de la introducerea datelor de teren, prin COGO (geometria coordonatelor) și crearea de hărți, până la stabilirea punctelor într-o metodă eficientă și sistematică.

CivilCADz Pipes. Soluție de infrastructură subterană pentru proiectarea conductelor de apa și sistemelor de canalizare.

Compatibilitate: ZWCAD, Autocad si Bricscad.

CivilCAD 10 Pipes include un set complet de instrumente pentru proiectarea conductelor de infrastructură, inclusiv sisteme de apă, canalizare, drenaj și cabluri. Sprijinind atât aspectele de proiectare, cât și de topografie ale infrastructurilor superioare și subterane, CivilCAD 10 Pipes oferă capacități de proiectare nelimitate. Interfața intuitivă bazată pe sarcini CivilCAD 10 Pipes oferă inginerului un set unic de instrumente pentru a gestiona cu ușurință caracterul distinctiv al fazelor de proiectare.

*Un model unic pentru proiectarea conductelor de gaz este inclus în pachetul CivilCAD 10 Roads.

Caracteristici CivilCADz 10 Pipes

 • Proiectarea sistemelor de evacuare a apei și a sistemelor de canalizare
 • Lucrul într-un mediu complet BIM (Building Information Modeling) cu modele BIM interactive.
 • Instrumente de aliniere și aranjare a conductelor pentru proiectarea rețelei de conducte.
 • Afișarea automată a etichetele de date ale conductelor, cum ar fi numele căminelor de vizitare, I.L., T.L., adâncimea, lungimile, direcția curgerii, pantele etc. și asociați aceste etichete cu componentele infrastructurii corespunzătoare.

ZWCAD 2024. Eficient, usor de utilizat, conectat.

ZWCAD Standard 2024 este programul CAD care ofera performanta dwg, la prețuri accesibile de la ZWSoft . Cu functii eficiente pentru desen 2D si vizualizare 3D, ZWCAD Standard ofera o perfecta compatibilitate DWG la o fractiune de cost fata de alte programe CAD. Cu o dezvoltare continua de peste 15 ani, ZWCAD este de platforma CAD de incredere pentru cei 900.000 de utilizatori din peste 90 de tari.

ZWCAD Standard 2024, cea mai noua versiune ZWCAD, ofera perfomanta in proiectarea CAD si o viteza de lucru semnificativ crescuta. Lucreaza cu fisiere pana la DWG 2018 inclusiv, include suport programare si multe alte functionalitati! Fiind supus la peste 50,000 de teste externe riguroase pentru a garanta compatibilitatea perfecta .dwg, ZWCAD face colaborarea si comunicarea intre platforme CAD si mai usoara.

Avantaje:

 • Opereaza nativ pe fisiere *.dwg
 • Interfata cea mai asemanatoare cu software-ul CAD consacrat. Din acest motiv profesionistii se adapteaza instantaneu la lucrul cu ZwCAD
 • Capabil sa deschida fisiere *.dwg (+100MB) de dimensiuni mari în cateva secunde
 • Se pot utiliza aplicatii si rutine de pe alte platforme CAD: ARX, VBA, Lisp
 • Politica de upgrade flexibila si prietenoasa. Puteti trece oricand la o noua versiune achitand o singura taxa de upgrade.
 • Ofera toate functiile de desen 2D, modul vizualizare 3D si un set complet de interfete de programare API, inclusiv LISP, VBA, ZRX si SDS, care va permit utilizarea de Add-onuri specializate (de ex. TopoLT, ProfLT, ApliTOP, CAD Profi etc.) 
 • Manager set de foi. Vizualizati, accesati, gestionati si trasati mai multe desene. Toate acestea pot fi realizate intr-un singur panou.
 • Comparare fisiere. Identificati diferentele dintre doua desene simultan
 • Super Hatch, Point cloud, Flexiblocks, Hatch cu blocuri, Xref-uri, imagini etc.
 • ZwCAD Pro 2024 este compatibil cu TopoLT si ProfLT 14. E alegerea optima pentru domeniile topografie si cadastru. (Este compatibilit si cu TopoLT 13 prin downgrade inclus la versiunea ZwCAD 2021).
Pachet ZWCAD Standard + CivilCADz Full Package
Pachet ZWCAD Standard + CivilCADz Full Package

Pentru a descărca demo gratuit, vă rugăm completați formularul de mai jos:

Descarcă demo gratuit

Testimoniale