Programele de analiza si detaliere CYPE sunt extrem de versatile. Trainerul mi-a facilitat înțelegerea conceptelor complexe într-un mod accesibil. Recomand!
ZwCAD Professional este solutia CAD care ofera performanta dwg, la prețuri accesibile de la ZWSoft cu licenta pe viata.

Dupa testarea in 2012 a mai multor programe CAD, am ales Zwcad Professional si nu am regretat niciodata de alegerea facuta. Dupa parerea mea este cel mai apropiat program de Autocad, oferiind o perfecta compatibilitate DWG.

ZWCAD face colaborarea si comunicare de fisiere intre platforme CAD si mai usoara. Interfata este identica cu software-ul CAD consacrat. E capabil sa deschida fisiere .dwg de dimensiuni mari in cateva secunde. Un program foarte stabil. Puteti trece oricand la o noua versiune facand un upgrade la un pret accesibil.
CYPECAD: Reduce timpul de lucru pentru definitivarea unui proiect cu peste 50%!
Modelarea structurilor din beton armat este facila si rapida.
Permite modelarea si analiza structurilor pe zidarie portanta.
Programul, impreuna cu modulele pentru pereti mulati, ziduri de sprijin, piloti s.a. – ofera o solutie completa pentru realizarea aproape a oricarui proiect de rezistenta structurala, cu toate verificarile solicitate pentru elementele din beton armat, metal sau lemn.
Utilizand CYPECAD am reusit optimizarea modului si a timpului de lucru, cu rezultate foarte bune.
Acum ca inteleg CYPE 3D mai bine si am terminat un proiect de hala in el, eu spun ca e nota 10 pret/calitate. In mare parte tot ce da e foarte apropiat de calculul manual.
Pe partea de analiza structurala, programul raspunde cu brio cerintelor normativelor in vigoare inclusiv P100/2013, Eurocod, etc, avand o multitudine de beneficii inclusiv analiza la foc, vant si zapada, alegerea parametrilor conform P100/2013 fiind predictiva.
Cele doua programe CYPECAD si CYPE3D sunt o varianta optima pentru modelarea structurala a oricarui tip de constructie , oferind rapiditate in intocmirea unui proiect de rezistenta cu posibilitati multiple in prezentarea planurilor si a detaliilor de executie.
De cand utilizez programul, productivitatea este mult sporita inclusiv siguranta in proiectare si sper ca dupa intelegerea deplina a tuturor functiilor, timpul acordat unui proiect sa scada la 25-30% din perioada actuala de lucru. Time is money.
Este o soluție extraordinară pentru cei care vor să își eficientizeze activitatea de PROIECTARE. Recomand cu căldură tuturor celor care vor sa-si eficientizeze munca. Deasemenea, vreau să îi felicit pe dl. ing. Ovidiu FLOREA pentru eficiența și ajutorul acordat in utilizarea programului.