Am achizitionat in 2023 o licenta ZwCAD Profesional si pot spune ca este perfecta pentru lucrul in format dwg. Meniul este bine structurat si aproape identic cu meniul Autocad, ceea ce face usoara tranzitia catre acest soft. Totodata ZwCAD este foarte stabil, fluent in executie si ceea ce m-a incantat este ca incarca si manipuleaza usor fisiere mari, chiar de peste 100Mb. Acum sunt sigur ca daca am avut indoieli in achizitia ZwCAD, acum pot spune cu certitudine ca am facut o alegere foarte buna si inteleapta.
Programele de analiza si detaliere CYPE sunt extrem de versatile. Trainerul mi-a facilitat înțelegerea conceptelor complexe într-un mod accesibil. Recomand!
ZwCAD Professional este solutia CAD care ofera performanta dwg, la prețuri accesibile de la ZWSoft cu licenta pe viata.

Dupa testarea in 2012 a mai multor programe CAD, am ales Zwcad Professional si nu am regretat niciodata de alegerea facuta. Dupa parerea mea este cel mai apropiat program de Autocad, oferind o perfecta compatibilitate DWG.

ZWCAD face colaborarea si comunicare de fisiere intre platforme CAD si mai usoara. Interfata este identica cu software-ul CAD consacrat. E capabil sa deschida fisiere .dwg de dimensiuni mari in cateva secunde. Un program foarte stabil. Puteti trece oricand la o noua versiune facand un upgrade la un pret accesibil.
CYPECAD: Reduce timpul de lucru pentru definitivarea unui proiect cu peste 50%!
Modelarea structurilor din beton armat este facila si rapida.
Permite modelarea si analiza structurilor pe zidarie portanta.
Programul, impreuna cu modulele pentru pereti mulati, ziduri de sprijin, piloti s.a. – ofera o solutie completa pentru realizarea aproape a oricarui proiect de rezistenta structurala, cu toate verificarile solicitate pentru elementele din beton armat, metal sau lemn.
Utilizand CYPECAD am reusit optimizarea modului si a timpului de lucru, cu rezultate foarte bune.
Acum ca inteleg CYPE 3D mai bine si am terminat un proiect de hala in el, eu spun ca e nota 10 pret/calitate. In mare parte tot ce da e foarte apropiat de calculul manual.
Pe partea de analiza structurala, programul raspunde cu brio cerintelor normativelor in vigoare inclusiv P100/2013, Eurocod, etc, avand o multitudine de beneficii inclusiv analiza la foc, vant si zapada, alegerea parametrilor conform P100/2013 fiind predictiva.
Cele doua programe CYPECAD si CYPE3D sunt o varianta optima pentru modelarea structurala a oricarui tip de constructie , oferind rapiditate in intocmirea unui proiect de rezistenta cu posibilitati multiple in prezentarea planurilor si a detaliilor de executie.
De cand utilizez programul, productivitatea este mult sporita inclusiv siguranta in proiectare si sper ca dupa intelegerea deplina a tuturor functiilor, timpul acordat unui proiect sa scada la 25-30% din perioada actuala de lucru. Time is money.