- 30%

CYPECAD + CYPE 3D 2024

CYPECAD3
Adaugă un Review

Comenzi telefonice

0788 888 888

0799 999 999

7,000.00
4,900.00
Economisești: 2,100.00 (30%)
Preț cu TVA: 5,831.00
In stoc
+
Upgrade:

Pachetul CYPECAD + CYPE 3D

CYPECAD: Structuri de incredere. Planse foarte precise.

CYPECAD este un program de calcul structural si detaliere pentru proiectarea elementelor din beton armat si structurilor metalice, supuse fortelor orizontale si verticale. Utilizarea sa garanteaza fiabilitate maxima analizei structurale si planselor finale de executie.

Analiza fara limita de elemente si noduri

Unul dintre cele mai mari beneficii ale programului este posibilitatea modelarii de noduri si bare nelimitate, permitandu-va sa va bucurati de o putere de calcul mai mare. Permite utilizarea mai multor nuclee ale procesorului eficientizand astfel timpul si capacitatea de analiza.

Dimensionarea personalizata a structurii, posibilitatea de armare automata si de editare avansata a tuturor elementelor calculate

Exista o serie de optiuni prin care va puteti configura modul de armare, incepand de la considerente seismice, pana la tabele de armatura unde va puteti alege anumite diametre pentru toate elementele principale de rezistenta: stalpi, grinzi, placi, scari, fundatii. CYPECAD permite blocarea armarii unor elemente precum si copierea armaturii dintr-un element in altul.

Proiectare in conformitate cu normativele romanesti implementate in program

In ultimii ani s-au facut o serie de implementari importante pentru Romania, printre care:

  • Introducerea codului de proiectare seismica:P 100-1/2013 si P 100-1/2006
  • Introducerea anexei nationale din vant: CR 1-1-4/2012
  • Introducerea tipurilor de otel BST folosite la noi in tara, care lucreaza impreuna cu normativul seismic romanesc

Automatizeaza crearea planselor de executie. Planse de executie detaliate.

Puteti exporta in format dwg/dxf la scara dorita planurile, plansele de armare pentru stalpi, grinzi, placi, scari, fundatii impreuna cu extrasele introduse automat pe planse. Plansele se pot printa si din CYPECAD. Aveti acces la o biblioteca cu detalii pe care le puteti utiliza mai departe in proiectele dumneavoastra. Plansele se pot pregati in conformitate cu rezultatele pe care doriti sa le obtineti in urma analizei si dimensionarii tuturor elementelor si reflecta in detaliu alegerile si optimizarile pe care doriti sa le faceti proiectului.

Rapoarte si Extrase detaliate

Puteti sa obtineti rapoarte si extrase detaliate. Spre exemplu puteti obtine cantitatile de materiale pe fiecare etaj, inclusiv cofrajul sau cantitatea de otel per diametru. Rapoartele includ rezultatele seismice, verificarile elementelor principale de rezistenta detaliate conform normativului. Toate aceste rezultate se pot exporta in format pdf sau doc si se pot edita mai departe. Se pot de asemenea copia si include in breviarele de calcul finale.

CYPECAD + CYPE 3D 2024
CYPECAD + CYPE 3D 2024

Pentru a descărca demo gratuit, vă rugăm completați formularul de mai jos:

Descarcă demo gratuit

Testimoniale