- 20%

Structures Steel Pro 2024

CYPECAD15
Adaugă un Review

Comenzi telefonice

0788 888 888

0799 999 999

8,000.00
6,400.00
Economisești: 1,600.00 (20%)
Preț cu TVA: 7,616.00
In stoc
+

Structures Steel Pro 2024.

Include: CYPE 3D, CYPE Connect, StruBIM Steel.

CYPE Connect: Noua aplicatie CYPE pentru imbinari complexe

CYPE Connect este noua aplicatie CYPE pentru modelarea și analiza imbinarilor complexe ale structurilor metalice folosind metoda elementului finit. Aceasta aplicatie, pe langa posibilitatea de a importa modele BIM in format IFC, este capabil sa importe forte care apar în nodurile structurii proiectate in analize efectuate anterior in alte faze ale proiectului.

CYPE Connect importa nodurile structurilor metalice din modelele BIM gazduite pe platforma BIMserver.center. Incepand cu versiunea 2021.f, utilizatorii CYPECAD, CYPE 3D au posibilitatea de a genera aceste modele de proiectare într-un proiect BIM, catre care exporta, împreuna cu alte date, fortele din noduri, astfel incat sa poata fi utilizate pentru proiectarea îmbinarilor in CYPE Connect Steel. De asemenea, programul oferă utilizatorilor posibilitatea de a crea noduri definite de utilizator. Pe baza secțiunilor utilizate în îmbinari, utilizatorii pot modela fiecare componenta care defineste conexiunea (placi, suruburi, suduri, rigidizari etc.) si pot efectua analize si verificari.

Toate elementele definite in timpul modelarii pot fi analizate utilizand motorul de calcul OpenSees, iar rezultatele lor pot fi verificate utilizand normativul Eurocode 3.

După ce imbinarea a fost definita, putem efectua analiza si verificarea, pentru care avem următoarele optiuni in „Analysis”:

-        Generation from a BIM model:Această optiune va fi disponibila atunci când modelul a fost creat dintr-un model BIM cu eforturile exportate din CYPECAD sau CYPE 3D. Cu aceasta optiune, vor fi generate cazuri de încarcare și încarcarile sectiunilor implicate in imbinare. Aceasta optiune ofera utilizatorilor posibilitatea de a filtra combinatiile de forte care vor fi examinate si ofera utilizatorilor sansa de a filtra combinatiile de forte care vor fi examinate. Nu toate combinatiile de forțe au valori semnificative, de aceea se poate recomanda filtrarea numarului de combinatii de importat. In mod implicit, este oferit un filtru pentru fiecare dintre cele sase forte. 

-        Analysis:Făcând clic pe butonul „Analysis”, va incepe analiza starii de eforturi si verificarea imbinarii. Prima data cand executam analiza, versiunea implementata a OpenSees© va fi instalata automat.

-        Interpretarea rezultatelor:

1.  Maximum usage coefficient: Cu aceasta selectie, elementele sunt desenate intr-o culoare care depinde de procentul lor de utilizare. Scara de culori este afisata sub vizualizarea 3D a conexiunii. Cand faceti clic pe elementul unei conexiuni, verificarile sale sunt afisate in partea dreapta. Cand faceti clic pe un spatiu liber din vizualizarea 3D, sunt afisate toate verificarile. In partea dreapta, in partea superioara a verificarilor, este afisat un tabel cu utilizarile maxime in functie de tipul elementului. Pentru suduri, se verifica rezistenta sudurilor. Pentru suruburi, programul verifica distanta pana la margini si distanta dintre suruburi, rezistenta la intindere, rezistenta la forfecare si interactiunea dintre forfecare si intindere. La suruburile precomprimate, se verifica si rezistenta la alunecare.


2. Tensiunile Von Mises: Cu aceasta optiune, elementele sunt afisate cu discretizarea lor. Prin apasarea oricarui shell, doar rezultatele acelui shell vor fi afisate intr-un dialog.


3.  Equivalent Von Mises deformation

Cu aceasta optiune sunt reprezentate hartile de contur „Deformare echivalenta Von Mises” 


4.  Displacements

Cu aceasta optiune, valorile deplasarii sunt afisate in vizualizarea modelului analitic al imbinarii.


Instalare

Puteti instala acest program in varianta de evaluare valabil 30 de zile, de pe acest link:https://bimserver.center/en/store, unde puteti cauta si descarca "CYPE Connect".

Link-uri:

https://www.youtube.com/watch?v=uFwiXnJX7XE

https://bimserver.center/en/store

StruBIM Steel

Credem că în versiunea actuală, software-ul StruBIM Steel a atins un nivel suficient de dezvoltare pentru a satisface pe deplin un număr mare de utilizatori.

Chiar dacă software-ul va fi îmbunătățit semnificativ în versiunile viitoare, versiunea actuală poate fi deja considerată o versiune comercială a acestuia.

Pentru a permite utilizatorilor să utilizeze software-ul în fazele sale incipiente de dezvoltare, am lansat o versiune de lansare a software-ului.

StruBIM Steel (Free Launch Edition) a fost o versiune gratuită, gratuită, fără date de expirare și fără limitări. Ne angajăm că poate fi folosit în scopuri profesionale și că nu va dispărea la lansarea versiunii comerciale a software-ului.

Pentru a ne onora angajamentul, toate serviciile versiunii de lansare au devenit servicii gratuite ale versiunii comerciale.

Versiunea comercială vă permite să continuați să lucrați la proiecte create cu versiunea de lansare și să continuați să utilizați gratuit toate caracteristicile acestei versiuni de lansare.

În versiunea 2023.d a StruBIM Steel (prima versiune în care considerăm StruBIM Steel ca o versiune comercială), este inclus un nou modul „Planuri de detaliere a structurii metalice”


Structures Steel Pro 2024
Structures Steel Pro 2024

Pentru a descărca demo gratuit, vă rugăm completați formularul de mai jos:

Descarcă demo gratuit

Testimoniale