Metode de plată

Modialități de plată:

1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata " Online prin card bancar " veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!2. Plata în 2 rate

Plata se va face in 2 rate egale. Plata primei rate se realizeaza la semnarea si stampilarea contractului. A doua rata se va plati pana la finalul urmatoarei luni.

3. Plata în 4 rate

Plata se va face in 4 rate egale. Plata primei rate se realizeaza la semnarea si stampilarea contractului. Urmatoarele rate se vor plati pana la finalul urmatoarelor 3 luni.

4. Transfer bancar (pe baza facturii proforme in format electronic)

Veţi primi un mesaj automat pe adresa dumneavoastră de e-mail care va confirma primirea comenzii iar apoi veţi fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru stabilirea ultimelor amănunte.